Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz Pro Koryak #60944 üzenetére
Ez már a saját oled panelal szerelt? Vagy ez is Lg panelt kapott? Mert volt szó, hogy jönnek saját oled panelal. [link]. Itt van bőven információ. Elvileg 800nit a csúcs fényerő [link]
[ Szerkesztve ]
-
Jorgi Kormi
senior tag
Én bevállalnám , de mán van egy óledem , szerintem jó kis tévék ezek (a kínaiak már a spájzban vannak)
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
Rogiii
aktív tag
Ezek szerintem nem túl jó árak, ha azt veszzük hogy most szeretnének betörni az Oled piacra és senkinek semmi tapasztalatuk nincs még ezekkel a panelekkel.
Akkor lenne szerintem sikerük ha a konkurencia alá áraznának.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
alaves
addikt
Alaposan meg kell vizsgálni ezt a Hisense A9G dolgot. Majdnem biztos, hogy LGD kijelző van benne, viszont ravasz módon van belőle HDMI 2.0 és HDMI 2.1 is.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Mankó
veterán
Jól néznek ki, tetszetősek. BF-en majd jól megkavarják az árakat reméljük.
Panasonic JZ1500-ról tudni már itthoni kezdő árat? Panasonic-ra, Sony-ra fájna a fogam, csak kellene valami fajin akció is hozzá, hogy beleférjen a büdzsébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest