- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
wyll358 #60128 üzenetére
Régebben sokat tárgyaltuk, hogyan is működik ez a “pixel frissítés”.
Ezt figyelembe véve, semmilyen öregedést gyorsító folyamatról nem tudunk. Gyakorlatilag a pixelek egyedi vezérléseit kalibrálja újra a készülék. A rizikó inkább ott van, ha a TV valamit rosszul mér vagy állít be. Persze lehet, hogy a Sony valamit másképp csinál, de nem hiszem…
A lényeg, hogy én se futtatom látható probléma nélkül…
Aztán persze lehet mégis jó okkal írja ki azt az üzenetet a Sony. Akkor viszont mindenképpen jó lenne megérteni… -
alaves
addikt
válasz
wyll358 #60128 üzenetére
Az WRGB OLED kijelzőbe épített vezérlőrendszer végzi el a pixelfrissítést, amely minden típusnál és gyártónál azonos. Abban különböznek, hogy az fw-ben esetleg más időközönkénti beállítás van (1000-1500-2000 óra).
"a leggyengébb pixel tulajdonságaihoz igazítja az összes többit, így a pixelek közti eltéréseket elfedi, cserébe értelemszerűen általánosan csökken az egész képi teljesítmény"
Ha ez nem történik meg, akkor keletkezik a beégés. Műszerrel nem mértem, de nálam látható változás nincs 41 kézi pixelfrissítő lefutását követően (7200 üzemórával).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest