Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Pánik a memóriapiacon
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
addikt
Játszanék én is PS5-ön game módban, ha lenne, vagy a PH-s scalper/nepper patkányok nem csináltak volna abból is 3080-ashoz hasonló "üzletet".
Eddig az összes új tipp után úgy kezdtem, hogy full restart előröl. A színhőmérsékletnél a fentebb linkelt Vincent videó által javasolt MELEG 2 beállítást is néztem, meg a MELEG 1-et, meg a HŰVÖST is...látom a különbséget, de a lényeg "alatta" változatlan, színtelen, fakó. Feltolt színmélység mellett vannak színek, de akkor is fakó az összkép.
Színkezelő rendszert eddig senki se piszkálta, így arra rá sem néztem. Lehet, hogy a te tv-d, PS-ed, szemed más, nekem ez jutott, ez így ennyit tud, ami elképesztő kevés. Pl. látnád Switch-et game módba... hát az... az sokkoló. Nem a pixelek zavarnak, nem tegnap kezdtem az ipart, hanem a színek halála, a fakóság, az élettelenség, szó szerint sokkoló és teljesen vállalhatatlan! Hozzá képest a PS4 kategóriákkal vállalhatóbb, de messze-messze az sem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor