Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lézervágás, gravírozás
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
Gtaati #46635 üzenetére
Igen, persze, ezt is figyelembe vettem, de nagyon szemetszúró, hogy arányaiban is mennyivel kevesebb esettel találkozom, egyéb fórumokon. Ha az ember benyitja a redditet, avsforumot akkor is túlnyomó részt LG készülékekkel van a gond, a Pana esetében a beépített hangrendszert szidták, a képminőséget nem igazán, konkrétan beégésre is minimális posztot találtam - de tény az is hogy kisebb a piaca mint az LG-nek. Nem vagyok mérnök, nem tudom ez miért történik, ha lehet tippem, akkor a hűtéssel, illetve az elektronika esetében lehet nagy eltérés, mivel igen, a panel az ugyanaz. Valószínű a Pana sokat kísérletezett ezzel még a jó öreg plazmák esetében, de hát a fene se tudja. Én lekopogom, hogy amióta megvan, egy rossz szavam nem lehet rá, ismerősöm is most vett egy GZ950-et és semmi baja nincs, 2-en vettek C9-et, az egyik tökéletes, a másik 1 hónap után panel hibás volt, és van egy víszintes villogó fekete csík a képernyő közepén. Szóval ez alapján ismétlem, én örülök a Panámnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers & Wilkins 601S2 hangfalpár kiváló állapotban! Zenéhez zseniális választás!
- Samsung UE55NU7102 (betört)
- Paprika ésTekkonkinkreet bluray (Manga-Anime)
- ONKYO DR-645 DVD Mini Hi-Fi + ONKYO D-045 Hangfalak, Full Extra, 1tulajtól, Újszerű állapotban
- Újszerű Philips vezeték nélküli fejhallgató eladó 60 óra üzemidő, zajszűrés!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest