Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
alaves
üzenetére
Ki lehet húzni
Szüleimnek Samsung F6100 van, lassan 6 éves, de mintha új lenne. 0 probléma, 0 szervizigény. Nekem KU6000 3 éves, szétpattant a talpa magától úgy, hogy hozzá sem értem és nem bírom visszarakni. Ezen nem csodálkozok, mert a mai alsó kategóriás TV-k építési minősége olyan, hogy épp nem esik szét, de ezen kívül mintha új lenne. Remélem még 3 évet kibír. 5-6-7 éves ciklust TV-knél lehet tartani, viszont telefonoknál kevesebb, inkább 3 év.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szüleimnek Samsung F6100 van, lassan 6 éves, de mintha új lenne. 0 probléma, 0 szervizigény. Nekem KU6000 3 éves, szétpattant a talpa magától úgy, hogy hozzá sem értem és nem bírom visszarakni. Ezen nem csodálkozok, mert a mai alsó kategóriás TV-k építési minősége olyan, hogy épp nem esik szét, de ezen kívül mintha új lenne. Remélem még 3 évet kibír. 5-6-7 éves ciklust TV-knél lehet tartani, viszont telefonoknál kevesebb, inkább 3 év.

Vhiktor