Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Krisztian101
üzenetére
Minden ismerősömnek az LCD korszakban, amíg plazma is játszott, az utóbbit ajánlottam...ne boltba nézze a HD generátoros promó anyagot, hanem nézze normál TV képen és DVD filmen (akkor még nem volt elterjedve a blue ray főleg nem a stream)...páran ennek ellenére az LCD-t választották, aztán hívtak, hogy csináljak valamit, mert otthon nézhetetlen minden adásuk...széttártam a kezem és megkérdeztem, mit ajánlottam....
Akkoriban egy G20-as plazma végigvert minden LCD-t magasan...és nem érdekelt a vonalélesség, hanem a belső tartalom, a térérzet, miegymás...Nos OLED fronton a pana és a sony TV-k sokkal jobban be vannak lőve gyárilag...múlt héten vettem az LG OLED-em, de feleségemnek kétségei voltak, mert rettenetes volt a képe a kiállított panához és sonyhoz képest...elkértem a távot, állítgattam rajta (oled fény mindegyiken 100 volt pl) és láss csodát, jó lett...
Nagyon apró különbségek lehetnek rajtuk (biztosan van, nyilván más elektronika van mögöttük) de az LG tényleg sokat fejlődött az utöbbi években, vezérlésben és lejátszó téren pedig viszi a pálmát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor