Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
energomatt #22146 üzenetére
"Csak azt nem tudom, hogy hogy veszed meg hozzá az EISA díjat?"
Nem tudom ezt mire írtad? Az Eisa díjas dolgokat azt nem azért írtam, mert nekem az a fontos, csak, mert pont odavágott, és a Philips tv-kről se tudott senki semmit, gondoltam az hátha jelent valamit, hogy idén pont az nyerte meg...Én eleve ezt a Pana FZ800-at néztem ki elsőre is (vagyis másodikra, mert eleinte csak a C8-nak vártam az árcsökkenését
), csak gondoltam megvárom a tesztet, és pont jött is
Csak most már így év végén azon gondolkodtam, hogy meg kellene várni még a CES-t, hogy mik lesznek 2019-re az újdonságok, ha már egyszer idáig még úgyse vettem, akkor ezt a 2-3 hetet még megvárhatom, aztán, ha nem lesz semmi érdekes, akkor még mindig megvehetem valamelyik idei modellt
Jó eséllyel januárban amikor már senki nem vesz semmit, akkor újra le szoktak mindent árazni, van hogy olcsóbbra mint a karácsonyi ár, a black friday viccről meg nem is beszélve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest