Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
A jelenlegi digitális mozi kamerák is HDR-ek már a szó valódi értelmében. Az utómunka szűkíti le a dinamikatartományt az adathordozók és a megjelenítők számára is fogyasztható tartományra.
Nincs vele gond sötétben, hiszen az ISF beállítás mellet nem megy a szokásos fehér szint fölé a fehér sem. Akontraszt lefelé bővül. Addig nem szoktak teljesen fekete képet sem adni, hogy a pupillád teljesen kitáguljon a teljes sötétségben. majd a következő világos jelenet elvakítson.
Ugyanakkor, amellett hogy sötétben remek a tökéletes fekete, én a mindennapokban azt élveztem leginkább hogy nem kellett besötétíteni, nappali fényben is kontrasztos és fényes maradt a kép! Leginkább ebben jobb az általam látott plazmáknál az OLED, amellet hogy a fekete is tökéletes. Sokkal konzisztensebb a kontrasztja, független a környezettől.
Nem tudom, hogy a 920 felületkezelése megegyezik-e a 960-éval, lehet hogy elmondásod alapján az nem olyan jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor