Hirdetés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple asztali gépek
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló!
Gyakorlatban ebből nem sok mindent lehet észrevenni, inkább sötét szürkés kép mellett vehető ki, de ilyenre nem igazán van gyakorlati példa, hogy az egész kijelző sötétszürke képet jelenítsen meg. Egyébként néhány kompenzációs ciklus és normál használat mellett az én B7-em szinte tökéletes, és ezt is csak úgy tudom tesztelni, hogy berakok egy 5%-os szürke háttérképet, tehát mesterségesen idézem elő a körülményeket. Volt direct és edge ledes lcd tv is a kezeim között meg a családban is van és hát mind katasztrófa volt homogenitásban is az Oled-hez képest. Az biztos, hogy ha tehetem én többet lcd-t nem veszek... A kolléga aki több készüléket is visszaküldött, milyen típusokat vett és mennyi időt használta őket? Merten ezen is sok múlhat... Ahogy fentebb is írtam nekem is volt valamennyi, de a használattal rengeteget javult!
-
törölt tag
Tökéletesen homogén panel OLED-ből sincs. Készüléke válogatja, mennyire inhomogén, azt pedig embere válogatja, milyen jellegű inhomogenitásra mennyire érzékeny. Nekem egy B6J-m volt, és tesztképeknél sávosodott rendesen. De tartalomnál már semmi nem látszott ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED C1 55"
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor