Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Strezi #38438 üzenetére
Nekem ez már nagyon zavarná a szememet ilyen közelről. nem is a felbontás mert az talán játék közben nem tűnik fel hanem konkrétan az, hogy a látómezőmbe nem fér el a kép így ide oda kellene pásztáznom. Egyszer volt 32-es monitorom. Rájöttem, hogy nekem a 27" az ideális.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
-
válasz Jorgi Kormi #38768 üzenetére
Lg 65c9 lesz a Te tv-d.
Olyan nezesi tavra mar boven mehet a 65 coll.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Mm-ben a 65c9 598 feb 17-ig. Eddigi legjobb ar.
-
válasz renziNNN #39154 üzenetére
Ez full marketing. Kb olyan mint amikor a laptopom LCD paneljén nézem, hogy milyen csodás színeket produkál az OLED a hagyományos LCD-hez képest aztán rájövök, hogy egy LCD kijelző bámulok.
A Pana helyében azt írtam volna, hogy After effects W/O After effectsAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
válasz rothfb #39175 üzenetére
No mert az aztan sokat jelent hogy a dolby birtokolja...
kb annyit ert mind a telefonok ket recsegojen a dts:x. Azt meg a dts birtokolja.
maga a pana tv biztosan brutal kepminoseget fog nyujtani mint ahogy teszi most is de nem a dv iq miatt.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
-
Csoro oled-et hasznalok 2017 ota semmi baja. Meg kell venni es hasznalni normalisan. En a c9-el amit remelhetoleg tavasszal megveszek minimum 5 evre tervezek. Igazabol a mostanit sem cserelenem ha nem 55 hanem 65 lenne csak anno nem fert bele a keretbe.
-
válasz Robert73 #39557 üzenetére
En a c9-et vennem foleg ha van xbox es jatekra is van hasznalva. A webos is nagyon jol hasznalhato.
egyebkent minosegben talan a pana a legjobb de dragabb is. A Sony szinten eleg premium.
A beegestol meg normal hasznalat mellett nem kell parazni.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
válasz daneel_hu #39563 üzenetére
Mmint mi van így? Leírtam, hogy a pana a legjobb (hozzáteszem az sem mindenben pl játékra biztosan LG-t vennék) de drágább is. Szerintem semmi valótlant nem állítottam. BTW a kolléga is a c9 -el szemez gondolom ha lenne igénye és vagy pénze akkor HZ2000-et venne.
-
válasz rothfb #39575 üzenetére
Mi a baj? Annyit irtam hogy van a c9 ami mindenre eleg, de nyilvan van jobb tobbert amit pl a pana gyart. Senki nem hasonlitgat semmit. Tenyeket irtunk le.
Amugy ebben a topikban a legnagyobb gond az hogy a tobbseg nem tud szoveget erzelmezni es emiatt esnek egymas torkanak az emberek. Inkabb olvassuk el ketszer mit irt a masik es utana irjunk! Koszonom.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Pro Koryak #39606 üzenetére
Nekem mar a 910-nek is kifolyik a szemem ha este nezek filmet es egy sotet jelenet utan mondjuk felkapcsolodik egy lampa. Pedig a fenyero 40-en van az oled meg talan 60-on.
-
Kérem szépen a whisky topik itt található várunk mindenkit szeretettel: [link]
-
Vincent uj videoja az egyik legjobb osszehasonlitas a qled-el jatekok szempontjabol: [link]
Kerem ezek utan ajanljuk a kuled-et barkinek is, meg igy riogassuk az embereket a beegessel!Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Miért nem való játékra? Közel tökéletes színek game módban, nagyon alacsony input lag, 120Hz, Illetve a pixelek azonnal reagálnak míg ez az LCD-nél nem mondható el. Én OLED-en játszom és vissza nem váltanék LCD-re...
-
Ez a vita messzire vinne de szerintem pont az alkalmi jatekosoknak jo az oled akik a legjobb kepminoseget szeretnek latni. Azoknak pl egy c9 maga a kanan. Egyebkent meg egyre tobben mondjak hogy 144hz felett nincs ertelme a monitoroknak. Egyszeruen nincs vga ami ennyi kepkockat kepes lenne kipreselni magabol. Hc jatekra is boven eleg a 120 fps ha az stabil.
-
Tevedsz. En pl az a jatekos vagyok aki heti kb 4 orat jatszik ezert viszont fenntartok egy 300k+-os pc-t ps pro-t es egy oled-et mert azt a 4 orat maximalis latvannyal szeretnem eltolteni. De lehet hogy ezzel en vagyok egyedul a Foldon, nem tudom, csak igy ne jelentsuk ki hogy az alkalmi jatekosnak jo az lcd mert ugy is igenytelen...
-
Nezd magyarazhatod a bizonyitvanyt de neked sikerult leirnod ezt egy szakmai oled topikban:
OLED nem játékra való
innen indultunk erre a reszre varnank az epkezlab magyarazatot de tobb mint valoszinu hogy varhatjuk. Egyebkent az egesz ertelmetlen vita onnan indult ki hogy egy nemzetkozileg elismert szakember azt allitotta hogy az oled szerinte jobb valasztas jatekra mint egy qled ha a legjobb keminoseg szamit de Joshi a ph-rol biztosan jobban tudja igy hallgassunk az o szavara
Reszemrol ennyi.
daneel_hu: ez a kompetitiv jatek annyira eroltetett. 10 eve meg kb azt sem tudtuk hogy letezik elet 60hz felett. Most meg csak az lehet kompetitiv aki 200+ fps-el jatszik? En pl 10 even keresztul autoversenyeztem szerintem eleg jo szinten. Es megsugom nagy tv elott (is).
[ Szerkesztve ]
-
válasz Jakesz #39963 üzenetére
Képminőségre nyilván jobb az oled, ez kétségtelen. Pont.
Itt senki sem jós. Senki nem tudja megmondani, hogy ha veszel egy panelt akkor az tökéletes vagy hibás lesz. 99.9 százalék, hogy semmi baja nem lesz és 5 év múlva is tökéletes lesz. Ha annyira kiforratlan lenne a technológia nyilván mi sem lennénk hülyék, hogy százezreket dobáljunk ki az ablakon. Egyébként mindegyik típusról és a témáról is hosszas eszmecserék folytak úgyhogy minden kérdésedre választ kapsz a topikot olvasgatva. Ha pedig ezután is kételkedsz akkor az OLED nem neked való. Megvennéd és fosnál, hogy úristen mi lesz ha bekapcsolom esetleg romlik a panel minősége. Tessék átfáradni az LCD topikba és választani egy jó LCD-t. Egy ideje már olvasom a kommentjeidet. Ha eddig nem sikerült meggyőzni akkor az Atya úr isten sem fog...
-
65C9 599 EMAG-on: [link]
-
Na ez megint nagy cumi lesz, sok jot nem josolok az araknak... [link]
-
válasz Pro Koryak #40786 üzenetére
A foci eb-t mar toroltek official az olimpiat szerintem a kovetkezo napokban fogjak...
torma1981: foleg aki reszletre, aruhitelre vett tv-t... tartok tole hogy hamarosan lesz par elado darab itt a ha-n.
[ Szerkesztve ]
-
Nyilvan tortentek fejlesztesek de a legfontosabb hogy a panel ugyanazt tudja ergo max a proci jobb ami nyilvan mas oanelvezerlest tesz lehetove igy pl javulhat a mozgasmegjelenites, szinkezeles, de a teszt alapjan a c9-hez kepest alig van kulonbseg. Igy tuti hogy jo ideig a c9 marad az ajanlott felteve ha az illeto LG-t szeretne.
-
válasz GSpecter #41067 üzenetére
Nekem is sokszor volt gond a HDD-vel. Nekem az segített, hogy a bekapcsolás előtt már rádugtam és vártam egy kicsit hogy felpörögjön. Az LG-m azelőtt sokszor nem volt hajlandó elindítani egy filmet de ezzel a módszerrel 10/9-szer sikerül minden gond nélkül.
-
Sziasztok!
Szerintetek egy 55"-os 910V-t kb mennyiért lehet eladni úgy hogy tavaly kapott új panelt és ezzel is alig ment alacsony fényerőn?
(ez úgy kuriózum mert van benne 3D, és hajlított)Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest