- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
A korábban említett hiba, miszerint mindig felébred a monitor alvásból 2 másodperc után, azt a Steam kliens okozza nálam (neten is írnak róla mint tudott hiba). Ha kilépek minden oké. Ez esetleg fontos lehet, nem mindegy OLED-nél.
Egyébként a 3 év garanciához minden OLED care funckiónak bekapcsolva kell lennie? Mert a corner dim zavaró nekem, a sarkokban eléggé leveszi a fényerőt.
-
Sundesz
addikt
Ti sötét vagy világos módot használton Windows alatt? Sötét módban szerintem rosszabb az olvashatóság.
-
Sundesz
addikt
válasz
szasanyi #160 üzenetére
Ez nekem is bevált, köszi.
Más téma, de az Indy HDR-t nem értem. Ha Win 11 alatt a HDR off és a játékban bekapcsolom az tényleg segít (de a monitor nincs HDR módban ilyenkor). Ha a Windows-ban kapcsolom be, akkor meg a játékban a HDR On sötét lesz, Off meg olyan, mint amikor Win 11 off és csak a játében van bekapcsolva.
-
Sundesz
addikt
HDR konzolokon tök jól működik, hogy a PC miért ilyen problémás az talány.
-
Sundesz
addikt
Kis anomália: beállítottam Win 11 alatt, hogy 2 perc után alvó állapotba menjen a monitor, de ahogy lekapcsol rögtön vissza is kapcsol és ezt egymás után csinálja folyamtosan 2 percenként. Másnak nem volt ilyen baja?
-
Sundesz
addikt
Nálam ilyen a setup. Az a fránya tápkábel kikandikál sajnos.
Panaszkodtak a neten, hogy felfogatásnál az M4x10 mm csavar nagyon kilóg a monitorból és nem lehet rendesen rögzíteni. Az Alza-s monitorállványhoz 12 mm-es csavarok voltak, így vennem kellett 10 mm-est és alátéttel nálam rendesen lehetett a VESA foglalathoz rögzíteni.
-
Sundesz
addikt
Beüzemeltem én is az Aorus FO27Q2 monitort. Tartottam a text clarity-től, de teljesen jó, nem zavaró.
-
Sundesz
addikt
Ez a PC-s HDR téma nem egyszerű. PC-t rá szoktam kötni egy LG C1 oled TV-re, ahhoz hogy játékban legyen HDR, a Win 11-ben is mindenképpen aktiválni kell? Indy-ben furcsán működik. Asztalon nem használnék HDR-t az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR75Q-B GAMING IPS Monitor! 165Hz / 1ms / 2560 x 1440 / G-SYNC / FreeSync
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest