- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
A korábban említett hiba, miszerint mindig felébred a monitor alvásból 2 másodperc után, azt a Steam kliens okozza nálam (neten is írnak róla mint tudott hiba). Ha kilépek minden oké. Ez esetleg fontos lehet, nem mindegy OLED-nél.
Egyébként a 3 év garanciához minden OLED care funckiónak bekapcsolva kell lennie? Mert a corner dim zavaró nekem, a sarkokban eléggé leveszi a fényerőt.
-
Sundesz
addikt
Ti sötét vagy világos módot használton Windows alatt? Sötét módban szerintem rosszabb az olvashatóság.
-
Sundesz
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
Ez nekem is bevált, köszi.
Más téma, de az Indy HDR-t nem értem. Ha Win 11 alatt a HDR off és a játékban bekapcsolom az tényleg segít (de a monitor nincs HDR módban ilyenkor). Ha a Windows-ban kapcsolom be, akkor meg a játékban a HDR On sötét lesz, Off meg olyan, mint amikor Win 11 off és csak a játében van bekapcsolva.
-
Sundesz
addikt
HDR konzolokon tök jól működik, hogy a PC miért ilyen problémás az talány.
-
Sundesz
addikt
Kis anomália: beállítottam Win 11 alatt, hogy 2 perc után alvó állapotba menjen a monitor, de ahogy lekapcsol rögtön vissza is kapcsol és ezt egymás után csinálja folyamtosan 2 percenként. Másnak nem volt ilyen baja?
-
Sundesz
addikt
Nálam ilyen a setup. Az a fránya tápkábel kikandikál sajnos.
Panaszkodtak a neten, hogy felfogatásnál az M4x10 mm csavar nagyon kilóg a monitorból és nem lehet rendesen rögzíteni. Az Alza-s monitorállványhoz 12 mm-es csavarok voltak, így vennem kellett 10 mm-est és alátéttel nálam rendesen lehetett a VESA foglalathoz rögzíteni.

-
Sundesz
addikt
Beüzemeltem én is az Aorus FO27Q2 monitort. Tartottam a text clarity-től, de teljesen jó, nem zavaró.
-
Sundesz
addikt
Ez a PC-s HDR téma nem egyszerű. PC-t rá szoktam kötni egy LG C1 oled TV-re, ahhoz hogy játékban legyen HDR, a Win 11-ben is mindenképpen aktiválni kell? Indy-ben furcsán működik. Asztalon nem használnék HDR-t az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest