-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swaggering78
kezdő
válasz
4264adam
üzenetére
Köszi hogy bebizonyítottad nekem van igazam.
És igen, aoc monitornál nincsen semmilyen oled védelem bekapcsolva gyárilag! Ha úgy használja az ember ahogy gyárilag be van állítva az nem a legjobb dolog. Van ám olyan ember is aki munkára is használja a gépét és 8-16 órákat dolgozik pl otthon, programoz pl. És ha nem néz utána hogy a védelmeket be kell kapcsolni, dark win téma és tálca elrejtés ajánlott, 50% fényerőn használni nem árt stb akkor könnyen előfordulhat hogy a vártnál korábban beég a kijelzője. -
Swaggering78
kezdő
-
Swaggering78
kezdő
Én nemrég váltottam ips-ről oled -re és nagyon jól tettem úgy érzem. Volt pár problémám az előző monitorral ami zavart nem kicsit. Örülök hogy megléptem, igaz nem volt olcsó mulatság. A feketék tényleg igazán feketék, a panel nagyon gyors. Tudom ajánlani az aoc monitorokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És igen, aoc monitornál nincsen semmilyen oled védelem bekapcsolva gyárilag! Ha úgy használja az ember ahogy gyárilag be van állítva az nem a legjobb dolog. Van ám olyan ember is aki munkára is használja a gépét és 8-16 órákat dolgozik pl otthon, programoz pl. És ha nem néz utána hogy a védelmeket be kell kapcsolni, dark win téma és tálca elrejtés ajánlott, 50% fényerőn használni nem árt stb akkor könnyen előfordulhat hogy a vártnál korábban beég a kijelzője.
Skynet258