Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swaggering78
kezdő
válasz
4264adam
üzenetére
Köszi hogy bebizonyítottad nekem van igazam.
És igen, aoc monitornál nincsen semmilyen oled védelem bekapcsolva gyárilag! Ha úgy használja az ember ahogy gyárilag be van állítva az nem a legjobb dolog. Van ám olyan ember is aki munkára is használja a gépét és 8-16 órákat dolgozik pl otthon, programoz pl. És ha nem néz utána hogy a védelmeket be kell kapcsolni, dark win téma és tálca elrejtés ajánlott, 50% fényerőn használni nem árt stb akkor könnyen előfordulhat hogy a vártnál korábban beég a kijelzője. -
Swaggering78
kezdő
-
Swaggering78
kezdő
Én nemrég váltottam ips-ről oled -re és nagyon jól tettem úgy érzem. Volt pár problémám az előző monitorral ami zavart nem kicsit. Örülök hogy megléptem, igaz nem volt olcsó mulatság. A feketék tényleg igazán feketék, a panel nagyon gyors. Tudom ajánlani az aoc monitorokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Arc Raiders
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- 43" Samsung M7 Monitor 4K 2027.11 Emag baleseti biztosítással
- Cisco EX90- Konferencia monitor - 24" Full HD kamerával - Több db
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- Eladó Dell Alienware AW2723DF Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És igen, aoc monitornál nincsen semmilyen oled védelem bekapcsolva gyárilag! Ha úgy használja az ember ahogy gyárilag be van állítva az nem a legjobb dolog. Van ám olyan ember is aki munkára is használja a gépét és 8-16 órákat dolgozik pl otthon, programoz pl. És ha nem néz utána hogy a védelmeket be kell kapcsolni, dark win téma és tálca elrejtés ajánlott, 50% fényerőn használni nem árt stb akkor könnyen előfordulhat hogy a vártnál korábban beég a kijelzője.
Skynet258