Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- VR topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Gaming notebook topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
Én ilyet nyúzok, nem tudok rá sok rosszat mondani.
A talpa mondjuk nagy, de én karra teszem mindig a monitorokat így nem számított. A kép kiváló, a QD-OLED technikai gyengeségei itt is megvannak mint mindenhol (VRR flicker-t már láttam az Avowed-ben, a tisztításra marhára oda kell figyelni mert nem szabad / tudod mindennel tisztítani, ha meg nem vigyázol karcolódik, text clarity nekem kicsit zavaró volt de MacType megoldja).
Én simán ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A talpa mondjuk nagy, de én karra teszem mindig a monitorokat így nem számított. A kép kiváló, a QD-OLED technikai gyengeségei itt is megvannak mint mindenhol (VRR flicker-t már láttam az Avowed-ben, a tisztításra marhára oda kell figyelni mert nem szabad / tudod mindennel tisztítani, ha meg nem vigyázol karcolódik, text clarity nekem kicsit zavaró volt de MacType megoldja).
Skynet258