- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- VR topik
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- RAM topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Google Home/Nest
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Nálam is első generációs Philips QD-OLED van, de lehet vak vagyok, mert én nem látom azt sem, hogy nehezen olvasható lenne a szöveg...Meg úgy általánosan nincs vele semmi problémám. 3440x1440, 144 Hz, 10 bit, sRGB színtér, egyelőre 25%-os fényerő, de lehet felviszem 30-ra később

-
S.Zoliy
tag
Szia, nekem pár napja jött meg a samsung ls34dg850suxdu. Ez egy QD Oled monitor.
Nálam mindenféle körülmények vannak sajnos, sötét, nap meg minden, kívéve hogy direktbe süssön rá a nap. Nekem egyáltalán nem lilás a kép, csak ha telibe rávilágít valami. Ez már a matt kijelzős, a csillogóssal lehet lenne gond. Nálam semmilyen fejfájás vagy szem fáradtság nincs, ez az első Oled mitorom. -
FLx
addikt
Az en szememnek semmi nem komfortos amugy sem, mert hajlamos nagyon gyorsan kiszaradni. De nem sok kulonbseget erzek az eltero paneles kijelzok kozott a szemfaradtsagot tekintve, a fejem sose faj toluk. Ami kulonbseg az a text clarity az eltero subpixel elrendezes miatt. Ebbol a szempontbol egy regebbi 28 colos 4K felbontasu flicker free IPS volt a legjobb. De ez foleg akkor erdekes, ha munkara is hasznalod a monitort vagy olyan jatekot jatszol, ahol sok apro szoveget kell elolvasni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- RAM topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Xbox Series X|S
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258