Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- AI a játékokban és azon túl
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
nagyúr
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ez mondjuk nem így van.
QD OLED Matte: Ez nem annyira sérülékeny mert a Matte cote a felső réteg. nyugodtan mehet a clin semmi baja nem lesz tőle.
QD OLED Glossy: Nincs matte réteg hanem szép üvegfelület, ez a sérülékenyebb, de ismételten "sérülékenyebb" nem= azzal hogy ez megsérül amit hozzá érünk, óvatosan kell vele bánni.
Egyébként meg túl van misztifikálva : Desztvíz, ha meg zsír maradt Clin a törlőkendőn. Nem a Clín fogja karcolni.
A reddit réteg leválasztás pedig: Lehet csinálni QD OLED nem teljes Glossy-t ha magadnak leszeded a Matte réteget áztatás által.
-
Csandi
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Használtan igen, áprilisi darab. Patika hibátlan állapot, egy üzlettől vettem aki aprón is hirdet, hozzájuk pedig magánszemélytől került. így 500+ helyett 380 és csak fél év garral van kevesebb mintha újan vettem volna. Törlő nem volt hozzá, de megjött már a fentebb linkelt Scrub Daddy-s, az tényleg brutál puha, ilyet még nem fogtam.
Semmiképp nem ugrok neki ablaktisztítóval, és tudom, hogy meg kell várni amíg kihűl. Rányomni sem terveztem
De köszi a tippeket.Sajna azért bekapcsolt állapotban is tudnak látszani rajta a dolgok, főleg egy sötét jelenetnél az meg elrontja az immerziót.
Vidi: 70%-os ethanolt is találtam szerintem. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Samsung kuponkunyeráló
- AI a játékokban és azon túl
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AOC U27B3M Monitor! 27"/4K-3840x2160/VA/HDR10/Freesync-G-sync! Beszámítás/Csere!
- AOC AGON PRO AG276QZD2 2K/240HZ/0.03ms
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- LG UltraGear 27GS85QX-B Gamer Monitor! 27"/Nano IPS/2k/200hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR400
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De köszi a tippeket.
Skynet258