- Házi hangfal építés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizo13
tag
válasz
4264adam
üzenetére
Igen, világos volt.
Tisztában vagyok vele, hogy a HDR-élményhez több tényezőnek is teljesülnie kell – a forrásnak, a kijelzőnek, a kábeleknek és a rendszer implementációjának is szerepe lehet.
Viszont érdekes, hogy nálam ugyanazzal a HDMI 2.1 kábellel, ugyanazon a hálózaton (kábeles csatlakozással) az Xbox tökéletes HDR-t produkál, míg a Mac mini M2 Pro nem.
A macOS kijelzőbeállításainál természetesen be volt kapcsolva a nagy dinamikatartomány.
Ami számomra még furcsább (ezt már említettem), hogy ha AirPlayen keresztül (pl. iPadről) játszom le ugyanazt a tartalmat, akkor a HDR-megjelenítés teljesen rendben van, pedig az eszköz csak wifin csatlakozik.
A hiba az én részemről ott volt, hogy az Xboxos változatot nem ellenőriztem az első benyomásos hozzászólásomban, mert nem gondoltam volna, hogy képmegjelenítésben az Xbox jobb lehet, mint a Mac mini, ha minden más tényező azonos.Érdekelne, hogy az itteni szakértők számára ez is alapvető volt-e?
Mert egy ilyen típusú tanácsot (vagy megoldási javaslatot) szívesebben fogadtam volna, mint a „szutykolás” jellegű megjegyzéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi hangfal építés
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 27" LG 27GS50F-B
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" 2023 M3 / 8GB / 1TB SSD asztroszürke
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258