Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizo13
tag
válasz
4264adam
üzenetére
Igen, világos volt.
Tisztában vagyok vele, hogy a HDR-élményhez több tényezőnek is teljesülnie kell – a forrásnak, a kijelzőnek, a kábeleknek és a rendszer implementációjának is szerepe lehet.
Viszont érdekes, hogy nálam ugyanazzal a HDMI 2.1 kábellel, ugyanazon a hálózaton (kábeles csatlakozással) az Xbox tökéletes HDR-t produkál, míg a Mac mini M2 Pro nem.
A macOS kijelzőbeállításainál természetesen be volt kapcsolva a nagy dinamikatartomány.
Ami számomra még furcsább (ezt már említettem), hogy ha AirPlayen keresztül (pl. iPadről) játszom le ugyanazt a tartalmat, akkor a HDR-megjelenítés teljesen rendben van, pedig az eszköz csak wifin csatlakozik.
A hiba az én részemről ott volt, hogy az Xboxos változatot nem ellenőriztem az első benyomásos hozzászólásomban, mert nem gondoltam volna, hogy képmegjelenítésben az Xbox jobb lehet, mint a Mac mini, ha minden más tényező azonos.Érdekelne, hogy az itteni szakértők számára ez is alapvető volt-e?
Mert egy ilyen típusú tanácsot (vagy megoldási javaslatot) szívesebben fogadtam volna, mint a „szutykolás” jellegű megjegyzéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Hobby rádiós topik
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG MyView Smart 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz /
- Acer predator XB321HK használt
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Autós kamera eladó
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258