- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizo13
tag
válasz
4264adam #1298 üzenetére
Igen, világos volt.
Tisztában vagyok vele, hogy a HDR-élményhez több tényezőnek is teljesülnie kell – a forrásnak, a kijelzőnek, a kábeleknek és a rendszer implementációjának is szerepe lehet.
Viszont érdekes, hogy nálam ugyanazzal a HDMI 2.1 kábellel, ugyanazon a hálózaton (kábeles csatlakozással) az Xbox tökéletes HDR-t produkál, míg a Mac mini M2 Pro nem.
A macOS kijelzőbeállításainál természetesen be volt kapcsolva a nagy dinamikatartomány.
Ami számomra még furcsább (ezt már említettem), hogy ha AirPlayen keresztül (pl. iPadről) játszom le ugyanazt a tartalmat, akkor a HDR-megjelenítés teljesen rendben van, pedig az eszköz csak wifin csatlakozik.
A hiba az én részemről ott volt, hogy az Xboxos változatot nem ellenőriztem az első benyomásos hozzászólásomban, mert nem gondoltam volna, hogy képmegjelenítésben az Xbox jobb lehet, mint a Mac mini, ha minden más tényező azonos.Érdekelne, hogy az itteni szakértők számára ez is alapvető volt-e?
Mert egy ilyen típusú tanácsot (vagy megoldási javaslatot) szívesebben fogadtam volna, mint a „szutykolás” jellegű megjegyzéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU OLED Monitor
- Asus ROG Strix XG32VQ Ívelt Gaming VA Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 4ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide UltraGear 38GN950P-B Monitor! 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest