Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Hát én 29 vagyok, Delphi programozással meg azóta foglalkozom, hogy kijött az első Delphi. Na jó egy kis túlzással. Ezzel két dologra szeretnék rávilágítani: 1. A Borland vizsgák árai valóban borsosak és sajnos némely munkaadó még mindig azt nézi, hogy kinek milyen papírja van és nem azt, hogy ki milyen projektekben vett részt és mennyi a valós tudása (lásd: felsőfokú nyelvvizsgát leteszi valaki, de nem tud folyékonyan beszélni az adott nyelven). 2. Ha valóban meg akar valaki tanulni egy programnyelvet és előtte már szerzett alapokat, akkor egy hónap alatt elsdajátíthatja. Nem mondom, hogy túl könnyű lesz, de egyes dolgokért az életben meg kell izzadni, mert senkinek nem repül a kész falat a szájába.
Persze úgy nehezen megy, hogy valaki 18 óráig nyom egy játékot egyfolytában (kedvenc fórumomon a PCDOME - on mondta egy gyerek, hogy ő 18 óráig nyomott egy missiont az Operation Flashpointban). Bár erről már kifejtettem a véleményemet, de hadd álljon itt még egyszer, hogy kifejezetten ellenszenves az, amikor kijön egy játék, de a 12 éves gyerkőc már másnapra ''lenyomja''. Nálam egy FPS eltart legalább egy hónapig, néha tovább, ezért mindig fáziskésésben vagyok. :DD
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indul a ChatGPT Health
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Torrent meghívó kunyeráló
- BestBuy topik
- Ingyenes az Epic Store-ban a Bloons TD6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest