Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddig csak valami menüben vakarászásra fagyott ki, de ma megpróbáltam usb-ről tápolás közben time lapse videót csinálni (najó, ezt mondhatjuk már némileg extrának), a kamera forrósodott és egy idő után koppra fagyott.
A jó hír mondjuk, hogy akksi nélkül is üzemel a gépecske, tehát úgy megoldható az "akksilehúzás" távolról, hogy az usb tápáramot kilövöm. Ez viszont (igaz, a normál lefagyások is...) kikészítik az SD-kártyát!
A thieye live szoftver is felajánlott egy új firmware-t, de sztem a support oldalról lehúzottat fogom majd kipróbálni - de még pár napot játszok a kamerával. Garancián/visszaküldésen gondolkodom, csak egyrészt kéne a kamera 2héten belül, másrészt ha visszaküldöm, akkor az extra beszerzett akksikat is feleslegesen rendeltem.
JA, és a mobiltelós app is rendszeresen fagy, ráadásul a gopro appal ellentétben nem vált automatikusan a kamera wifijére, hanem nekem kell levadásznom azt is mindíg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest