Hirdetés
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Érdklődnék, hátha meg lehet oldani a problémámat. Fürdőszobámban egy elektromos fűtőpatronnal működő törölközőszárító biztosítja a meleget, ami egy Blitzwolf okoskonnektorba van bedugva, viszont szeretném megoldani, hogy bizonyos hőmérsékleten kapcsoljon be-illetve ki automatikusan. Ehhez gondoltam kellene venni egy okos hőmérőt. Az okoskonnektor vezérlésére a Smart Life appot használom.
Nézegettem wifis okoshőmérőket, de nem nagyon találtam itt a topicban ajánlottat, a Xiaomi hőmérőjét ajánlottátok, de az meg bluetoothos és ahhoz gondolom kellene valami HUB ami veszi a jelét és továbbítja.
A Xiaomi hőmérőjét tudnám használni ezzel a Smart Life appal?
Illetve milyen wifis hőmérőt ajánlanátok ami menne ezzel az appal?Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Biliárd és snooker topik
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest