- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Be újítottam egy Shelly színes fényest de van vele egy kis gondom. Hozzá adom az adott szobahoz, hálózaton fenn van, mégis az alkalmazásban azt írja, hogy offline. Ennek rendje és módja szerint nem tudok vele mit kezdeni. Ha a telefonnal megkeresem a wifi/elérhető hálózatok alatt és közvetlen az égőre csatlakozok akkor végre életem a beállításait, csak hát ilyenkor nem online. Az alkalmazás azt írja van új firmware de mivel offline, nem lehet frissíteni. Eszköz IP címén böngészőben bejelentkezve elérem, viszont azt mondja áp tu dét a szarházi.
Azt gondoltam ez plug&play , de nem igazán play
Mit rontok el? Vagy szar?
-
Sziasztok,
Még ismerkedem a témakörrel..jól sejtem hogy a Gosund SP1 aljzat nem csatlakozik az ewelink app-hoz? Vagy ha igen, hogyan lehet megoldani? Nincs konkrét indok, csak kipróbáltam volna azt az alkalmazást is.
Van egy shelly aljzat is, általános kérdés, hogy ezeknek az eszközöknek hogyan lehet törölni a fogyasztási értékeit? Reset nem segített egyiken sem, újracsatlakoztatva megjelennek a korábbi adatok - valószínű user error
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest