Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Amiket leírtál mind helytálló, 90%-át tudtam is. Sajnos sokat bajlódtam ezzel a fűtés rendszerrel, mire sikerült elfogadhatóan beállítani. Ahogy a beüzemelésnél itt hagyták, gyakorlatilag gyári alapbeállításokon, több, mint egy fokos kilengést okozott a hőmérsékletben és folyton ki-be kapcsolást hmv-ben. Csak az üzemelési maximumok csökkentése hozott eredményt, komfortot. Ebből gondolom, hogy túl van méretezve ehhez a lakáshoz, ehhez a hmv használathoz (takarékos zuhanyrózsa, takarékos csapok)
Anno kértünk mástól is árajánlatot kazán cserére és kaptunk egy talán 12 vagy 14 kW-os baxi kondis kazánra, de összességében kicsivel rosszabb hatásfok és 250 ezerrel magasabb összköltség jellemezte. Így utólag lehet nem lett volna rosszabb.
Mindenesetre ha késleltetve is, ez az energiamennyiség, ami távozik a födémből, még hiányozni fog, amit pótolni kell.
Egyértelmű! Viszont akár 2 nap késedelem is lehet benne. Ami a gondom, hogy olyan kicsi a rendszer, hogy még így is néha ki-be kapcsol, mert nem képes kellőképpen le modulálni, 45 fokos előremenőnél. Ha a külső szenzor ezt tovább csökkentené, mondjuk 40 alá, akkor lehet lenne egy sima on-off kazánom. Meg amint írtam, nem érdekel odakint milyen idő van, bent tartsa amit kérek.Összességében nem szeretem ezt a rendszert és ezt a kazánt, de nem akarok sok pénzt ölni ebbe a lakásba, szeretnénk váltani kertes házra a közeljövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- LG LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- SSD kibeszélő
- Háztartási gépek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest