-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorbep
senior tag
Sikerült valakinek HikVision DS-KV8213-WME1(B) 2 gombos kaputelefon kültérit integrálni?
A gyári integráció MQTT és Mosquito Bróker telepítése után felment, működik is, de sokra nem megyek vele...
Ami hasznosítható, hogy a 2 Dry Contact-ját tudom kapcsolni, meg némítani és visszahangosítani tudom a kültérit.
A Call State vagy Idle vagy Ringing... ebből tudom ha valaki nyomja a gombot.... de melyiket a 2 közül??? (Hátulgombolós SzoftverAlehandrók!!!
)
HikConnect App mobilon vagy működik vagy nem.... eleinte 95%-ban bejönnek a hívások, de ez idővel csökken. 3-4 nap inaktivitás után a csengetések kb 10%-ra reagál, így ez gyakorlatilag használhatatlan... ( altatás, Accu Power save módot, értesítések küldésének korlátozását, mindent kikapcsoltam az appról... mégis...
) Ja! A gombok szétválasztása ott se működik, mindegy melyiket nyomom, bejön a hívás, és nem is lehet a készülék két gombját 2 külön HikConnect fiókhoz rendelni.... Support nem is érti mi ezzel a problémám...
Amivel megbízhatóan működik, az a gyári beltéri, ott IP cím alapján megoldott a két csengő szétválasztása, és az mindig csörög, de meg szerettem volna spórolni a beltérik megvásárlását... másrészt azért VOIP alapú kaputelefon, hogy bárhol megkapjam a videóhívást, akkor is ha nem vagyok otthon.
Vagy én vagyok a béna (sanszos...
) vagy ez az ára és a márka ellenére egy IT ipari hulladék...
Ha bárkinek van tapasztalata, vagy akár csak kósza ötlete, nagyon megköszönném...
Ellenkező esetben hibátlan és karcmentes HikVision DS-KV8213-WME1(B) 2 gombos kaputelefon kültérire bolti ár alatt vágyók bátran keressenek...
Hacsak nem találok rá megoldást, nálam ezzel a HikVision mint cég leszerepelt, hiába dicsőíti és prémiumozza mindenki... persze nem zárom ki, hogy én vagyok a LÁMA... esetleg az ISAPI Requesten keresztül lehetne belőle infót kinyerni? Erről semmit sem találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Projektor topic
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Hangszórók topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged