Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gorbep

senior tag

Sikerült valakinek HikVision DS-KV8213-WME1(B) 2 gombos kaputelefon kültérit integrálni?

A gyári integráció MQTT és Mosquito Bróker telepítése után felment, működik is, de sokra nem megyek vele... :W

Ami hasznosítható, hogy a 2 Dry Contact-ját tudom kapcsolni, meg némítani és visszahangosítani tudom a kültérit.

A Call State vagy Idle vagy Ringing... ebből tudom ha valaki nyomja a gombot.... de melyiket a 2 közül??? (Hátulgombolós SzoftverAlehandrók!!! :W )

HikConnect App mobilon vagy működik vagy nem.... eleinte 95%-ban bejönnek a hívások, de ez idővel csökken. 3-4 nap inaktivitás után a csengetések kb 10%-ra reagál, így ez gyakorlatilag használhatatlan... ( altatás, Accu Power save módot, értesítések küldésének korlátozását, mindent kikapcsoltam az appról... mégis... :O ) Ja! A gombok szétválasztása ott se működik, mindegy melyiket nyomom, bejön a hívás, és nem is lehet a készülék két gombját 2 külön HikConnect fiókhoz rendelni.... Support nem is érti mi ezzel a problémám... :F

Amivel megbízhatóan működik, az a gyári beltéri, ott IP cím alapján megoldott a két csengő szétválasztása, és az mindig csörög, de meg szerettem volna spórolni a beltérik megvásárlását... másrészt azért VOIP alapú kaputelefon, hogy bárhol megkapjam a videóhívást, akkor is ha nem vagyok otthon.

Vagy én vagyok a béna (sanszos... ;] ) vagy ez az ára és a márka ellenére egy IT ipari hulladék...

Ha bárkinek van tapasztalata, vagy akár csak kósza ötlete, nagyon megköszönném... :R

Ellenkező esetben hibátlan és karcmentes HikVision DS-KV8213-WME1(B) 2 gombos kaputelefon kültérire bolti ár alatt vágyók bátran keressenek...

Hacsak nem találok rá megoldást, nálam ezzel a HikVision mint cég leszerepelt, hiába dicsőíti és prémiumozza mindenki... persze nem zárom ki, hogy én vagyok a LÁMA... esetleg az ISAPI Requesten keresztül lehetne belőle infót kinyerni? Erről semmit sem találtam...

Új hozzászólás Aktív témák