Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityuk
csendes tag
Sziasztok! Nemrég kezdtem el ismerkedni az okosotthon világával, egyelőre VirtualBoxon fut a HA, de tervben van egy különálló gép a HA futtatására. Van pár dolgom már, amiket integráltam (klímák, SlimmeLezer, napelem...), de ezek mind wifivel kapcsolódnak. A későbbiekben Zigbee alapú eszközök beszerzését preferálnám, mert nem szeretném a wifit túlterhelni. A következő lépésem egy fogyasztásmérő beszerzése lesz, a klímák fogyasztását szeretném monitorozni, az összes klíma (5 db) egyetlen kötődobozba van bekötve, három fázisra elosztva. Ebben a kötődobozban tudom mérni a fogyasztást. Nem akarom külön-külön klímánként mérni, hanem összességében az 5 klíma fogyasztását. Ezt néztem ki hozzá:
[link]
Van valakinek tapasztalata vele? Jó lehet ez számomra? Vagy esetleg tudnátok más eszközt, vagy más megoldást javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Kugoo Kirin G1
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest