Hirdetés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nos, egyszer elszállt benne a motor -- főtengelyen az egyik csapágy eltörött, motor beállt. Karcagról szereztünk egy másik motort ingyen nővérem barátjának rokonaitól ( :) ). Wartburg szétszed, minden ki belőle, minden letisztogat, rendberak. Csomó munka. (A porlasztó pl annyira ijesztően durván nézett ki hogy inkább két vérfarkas jöjjön velem szembe éjjel az utcán mint az. :D) Na szóval ''új'' motor be, szarakodás, aztán mégegyszer ki mert kuplung vmiért nem működött, rosszul mehetett a helyére. Utána véégre jó lett... kb. 3 hét munka után, a motorhibát megelőző javításokat leszámítva. Teletankoltam csomó pénzért, majd kb másfél hét használat után szépen jöttem hazafele az M7-esen úgy 100al amikro bummreccs motor lefullad. Leparkolok a ''meleg garázsban'' ( = leállósáv, éjjel, minusz celsiusfokok). Ráindítok, nem indul. Nézegetem mi van a motorházban... öt perc után átfagyva tudomásul vettem hogy nem látok semmi érdekeset. Minden jónak tűnik. (Szerencsére volt nálam vmi kis erős LED elemmel.) No jó akkor mégegyszer ráindítok. Elindul. Mondom hmm. Na jó akkor díszkivilágításban irány haza. Szerettek a többiek amint 4esben 30al döcögtem az autópályán :) Hazaértem. Másnap (vagy harmadnap?) elvittem szerelőhöz megkérdezni szerinte mi baja... beindítom a motort, mire odaértem mellé, ahogy a motorházba figyelt, már mondta hogy főtengely :) Az egyik csapágy. RUULZ :) Szóval jöhet bele a harmadik motor. De most inkább egy másik autón gondolkodom, meg azon hogy ezt megjavíttatni és megszabadulni tőle.
Egyébként rájöttem, tök poén vészvillogóval menni. Nem kell indexelni :))
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest