- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ez egy Camedia Olympus C-920 Zoom, amit a tesóm kapott ajándékba Franciaországban a színháztól ahol dolgozgatott a nyáron (egyetem küldte ki), mivel már nem volt rá szükség.
De a hibajelenséget amúgy nem tudom megérteni. Hogy kerül a képre ez az ''interlace''? Miért van az, hogy amikor a kis képernyőt nézem, mielőtt elkattintanám a gépet, még szépek a színek és nincs +100 brightness, de amikor lenyomom, a végeredmény már ilyen ratyi? És mirt van az, hogy ha csak a vaku fénye világítja meg a fényképezett vmit, akkor nincs interlace, és a színek is jók? (Fényerő így is szokott néha több lenni mint sok, de nagyrészt olyankor az is jó.) Mert csináltam én ezzel tök fasza kis képeket is tegnap este itt a szobámban, lásd PH! fényképalbum.
Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- LEGO klub
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- 2026 - Íme a 16. héten megjelenő játékok listája
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest