Hirdetés
- CES 2026: új Ryzenekkel viszi be az AI-t az autóiparba az AMD
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA® driverek topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
steveetm
őstag
most néztem ki, és elég rendesen esik, van már vagy 2 mm:))
ja Maglódon:)
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
Re.
Som@: Ahh, azaz halastó, csak nem jutott eszembe. Szóval akkor nem halastó:)) )
tomcs: igen jól tud hátrálni, de nem szándékozom csőbe tenni:)
huh, remélem semmit se hagytam ki:)
Ja som@ még1x: hát a víz és föld között van egy üvegszálas akármi, afölött meg műanyag akármi, ez a kettő állítólag tuti védelem.
steveetm
őstag
No emberek kéne egy kis help.
A helyzetet röviden vázoltam már aláírásomban(kertitó, benne teknős, tó télen befagy).
Az a gond hogy ha kiszedem a teknőst(már ez is problémás lesz) nem igazán tudom még hogy hova fogom tenni, viszont benne hagyni se nagyon merem, annak ellenére, hogy páran mondták, hogy nyugodtan benne lehet hagyni. Az ok hogy hidegben lelassul anyagcsere, meg kevesebb levegő kell neki, de van hogy pár napig tuti nem tudunk léket végni, és félek az be fog tenni neki(meg nagy hidegben ígyse bírja nagyon sokáig egy lék...)
Szóval ha tud vki konkrétumot a teknős teletetéséről, szabadban, az lécci ossza meg velem, thx.
steveetm
őstag
Hát ha kicsit is utánajársz, akkor jobban foglalja mitn a zöld x ugyanis az vol 800 byte, amit eccer kellett leszedniük. Ez a kiemelés pedig <b></b> ha nem tévedek(de kb igy van asszem) szóval hozzászólásonként +7 byte, ami azt jelenti, hogy 114 hozzászólás után jobban fogallod a sávszélességüket, mintha zöld x ed lenne:D
steveetm
őstag
(#258) Flashcash Válasz | Email | 2003-10-07 18:13:16
Flashcash
(őstag)
Szerintem valamit eltévesztettetek.
Nem ti fogjátok megmondani melyik topicba írhatok és hányszor.
Ha pedig nem tűnt volna fel a vitának már vége van.
Igen tényleg semmi közünk ahhoz hogy ki hova mikor ír, mindenki szokott offolni és néha, de szvsz amit a topicon egy ideig csináltatok már sok volt, talán nem én vagyok az egyetlen akit egy kicsit már zavart. Ha lehet próbáljunk meg a témára szorítkozni, nyugodtan átmehettetek volna egy cd-s topicba.
Ezt meg már direkt nem akartam odaírni, remélem azért itt is látni fogod, és itt ez nem zavar senkit.
Vagy ha tudtok jobb helyet az ilyen üzeneteknek, szóljatok:)
Üdv.: steveetm
Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest