Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Aktív témák
-
steveetm
őstag
most néztem ki, és elég rendesen esik, van már vagy 2 mm:))
ja Maglódon:)
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
Re.
Som@: Ahh, azaz halastó, csak nem jutott eszembe. Szóval akkor nem halastó:)) )
tomcs: igen jól tud hátrálni, de nem szándékozom csőbe tenni:)
huh, remélem semmit se hagytam ki:)
Ja som@ még1x: hát a víz és föld között van egy üvegszálas akármi, afölött meg műanyag akármi, ez a kettő állítólag tuti védelem.
steveetm
őstag
No emberek kéne egy kis help.
A helyzetet röviden vázoltam már aláírásomban(kertitó, benne teknős, tó télen befagy).
Az a gond hogy ha kiszedem a teknőst(már ez is problémás lesz) nem igazán tudom még hogy hova fogom tenni, viszont benne hagyni se nagyon merem, annak ellenére, hogy páran mondták, hogy nyugodtan benne lehet hagyni. Az ok hogy hidegben lelassul anyagcsere, meg kevesebb levegő kell neki, de van hogy pár napig tuti nem tudunk léket végni, és félek az be fog tenni neki(meg nagy hidegben ígyse bírja nagyon sokáig egy lék...)
Szóval ha tud vki konkrétumot a teknős teletetéséről, szabadban, az lécci ossza meg velem, thx.
steveetm
őstag
Hát ha kicsit is utánajársz, akkor jobban foglalja mitn a zöld x ugyanis az vol 800 byte, amit eccer kellett leszedniük. Ez a kiemelés pedig <b></b> ha nem tévedek(de kb igy van asszem) szóval hozzászólásonként +7 byte, ami azt jelenti, hogy 114 hozzászólás után jobban fogallod a sávszélességüket, mintha zöld x ed lenne:D
steveetm
őstag
(#258) Flashcash Válasz | Email | 2003-10-07 18:13:16
Flashcash
(őstag)
Szerintem valamit eltévesztettetek.
Nem ti fogjátok megmondani melyik topicba írhatok és hányszor.
Ha pedig nem tűnt volna fel a vitának már vége van.
Igen tényleg semmi közünk ahhoz hogy ki hova mikor ír, mindenki szokott offolni és néha, de szvsz amit a topicon egy ideig csináltatok már sok volt, talán nem én vagyok az egyetlen akit egy kicsit már zavart. Ha lehet próbáljunk meg a témára szorítkozni, nyugodtan átmehettetek volna egy cd-s topicba.
Ezt meg már direkt nem akartam odaírni, remélem azért itt is látni fogod, és itt ez nem zavar senkit.
Vagy ha tudtok jobb helyet az ilyen üzeneteknek, szóljatok:)
Üdv.: steveetm
Aktív témák
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest