- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Epson nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Autós kamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Tegnap két méterre ment el mellettem a Google StreetView fényképezős autója. Integettem nektek! - majd megnézhetitek.

-
localhost
Közösségépítő
Ingyen, csak vigyétek!
-
localhost
Közösségépítő
Ki az a Vér Pisti ??? - ma már többedik hozzászólásban találok reá való hivatkozást !
Lemaradtam valamiről ?

-
localhost
Közösségépítő
Elnézést kérek chikasszo fórumtársunktól, mert az egyik topicban számon kértem rajta, hogy miért nem válaszolt egy szót sem az e-mailemre.
Noha a levelet én mindezidáig tényleg nem kaptam meg (megette a spamszűrő valahol útközben?) felülvizsgálva álláspontomat hajlandó vagyok a bemutatott levél elküldését elhinni, elfogadni.
Elnézést chikasszo! Kérem, ne haragudj!
Szeressétek őt, és az én korábbi korholásomat tekintsétek megalapozatlannak és semmisnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Filmvilág
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest