Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
> És rájöttem miért nehezebb megszokni az út ‘rossz’ oldalán vezetést : balra könnyebben fordítom a fejem.
Javaslok egy gyogytornaszt. (Tenyleg, nekem is volt ilyen, es te is ulo munkat vegzel, siman benne van egy nyaki porckorong-problema, ami rendkivul jol kezelheto rovid tornagyakorlatokkal, de ha belenyomodik az idegbe, akkor az oruletes fajdalommal jar.)
-
NoLF
veterán
az trükkös, mert 94-2000 között majdhogynem 3 féle civic is lehet
nekem 5gen coupé volt, '95ös - ezeket 92-95 között gyártották, már csak elvétve találni belőlük mert szétrohadt/szétütötték őket. aztán volt egy átmeneti "angol" civic, ami rover kasztiba honda motor-váltó-futóművet használt, nekem is volt kint ilyen, szerettem. ez ilyen 5,5 generációs civic kb 
aztán a 6. gen, '96-2001ig, ebből és az angolból esélyes még találni értelmes darabokat.egyébként én is kúton tankolok kenyeret, mint minden normális ember, csak én nem vagyok normális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Arc Raiders
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem 5gen coupé volt, '95ös - ezeket 92-95 között gyártották, már csak elvétve találni belőlük mert szétrohadt/szétütötték őket. aztán volt egy átmeneti "angol" civic, ami rover kasztiba honda motor-váltó-futóművet használt, nekem is volt kint ilyen, szerettem. ez ilyen 5,5 generációs civic kb