Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Volt fenix 6-om, rövid úton megváltam tőle. Flagship ide vagy oda, pontatlan a HR mérése mint egy feleannyiba kerülő 255-nek, és ez az adat az alapja sok funkciónak. Még egy két generáció és remélhetőleg eljutnak oda, ahova az apple, huawei hr szenzorban. Idegesítő, hogy 2024-ben még mindig pántot kell felvenni, ha pontos adatot szeretnék. A külső valóban ízlés kérdése, ezért van GT3 Pro-m, annak ellenére, hogy ennek meg a szoftvere hulladék és kínai. Én örülnék a legjobban, ha lenne óra ami ötvözné a Garmin szoftveres körítését, és üzemidejét, az Apple szenzorával és a Huawei kinézetével. A szürke fenix 7 pro már közelít.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem a nagy van (7X), nagyon kényelmes, és tök jó tool-like az egész. A kisebbik nem volt annyira kényelmes. Mondjuk elég széles csuklóm van, pedig nem vagyok egy nagydarab ember. Alig ér végig a 7X gyári szíja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest