Hirdetés
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- VR topik
- Asztrofotózás
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
így 1 évre pont szívás az egész én is részben azért húzom halasztom az autó cserét, mert semmi kedvem ezekhez (meg rohadtul keveset autózok, épp néztem a legutóbbi műszaki óta (majdnem 2 teljes év) valami 12000km ...) ha esetleg nem most azonnal esedékes és egy 16 éves g astra is megfelel (amúgy korához képest szerintem extrém jó állapotban levő), akkor beszéljünk

ugyanitt ha valakinek lesz eladó 4-8 éves autója gondos gazdától a következő fél évben az dobjon egy privátot hátha van metszéspont a kínálatban meg az igényekben

-
válasz
bobsys
üzenetére
Ne hallgass rám mert csak malac vagyok és röfögök - én elgondolkoznék egy saját behozatalon. Sógorék és dél Merkelország csak pár óra és ott azért komolyabb a szerviz történetük. Utolsó autóim mind kintiek voltak és vétel után 1-2 évig tényleg semmit nem kértek a nagy futás ellenére sem. Az utolsó előtti tehenemet amikor márkaszervizen keresztül leellenőriztem alvázszám alapján akkor a nőci azzal kezdte hogy ha itthon ilyen szerviz történetet látna akkor nem lenne miért szidni a használt audikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- World of Tanks - MMO
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- Keresünk dokkolókat
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest