Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Apple MacBook
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Én rozsdamentes kockát használok, vagyis van a fagyasztóban 4 db. De ritkán iszom hűteni valót. Állítólag van benne valami anyag ami olyan mint a jégakkuban, tovább tartja a "hideget" de szerintem csak tömör acélkocka. Eleinte próbáltam, viszkivel (whisky, whiskey, stb) amíg 2 adag 5-7 cent elszopogatódott, addig érezhetően hűtött, a harmadiknál már alábbhagyott, de még azt is lehűtötte valamennyire. Aztán elmosod, megszárad és mehet vissza fagyra. Nem vizezi az italt, nem keveredik bele semmi idegen anyag ami a vízből a jégbe kerülne a nyitott kockatálcákban pl, viszont egy szett lehet akár drága is, nekem a 4 db volt 3400, műanyag zárható tárolódobozban. Arra kell vigyázni, hogy ne magasról ejtsd a pohárba, mert nagyobb hatása és súlya van mint a jégnek.
Nem szoktam hűteni a whisk(e)y-t, de kipróbálni jó volt. Működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Projektor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- AliExpress tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest