- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az emberek általában véve egy elviselhetetlen bagázs, de a turista az még ennek is a legalja. Milyen lény az, aki egy rakás pénzt kifizet, hogy minél több, hozzá hasonlóan gusztustalan lénnyel minél kisebb helyre összezsúfolva tölthesse az egész éves munkával nehezen megszerzett szabadidejét?
Kizárt, hogy nekem annyit tudnak fizetni, hogy önszántamból ilyenek közé menjek, nemhogy még élvezzem is.
p
-
concret_hp
addikt
a covid előttig én is azt szoktam mondani, hogy az ultimate b terv fagyiárulás valami örök nyár szigeten, jönnek a turisták, veszik a fagyit, kész

joamilestoné: ebből nekem elég gyanús, hogy ideje lenne lelécelned, nyilván a legtöbb helyen nem lehet 1:1 használni a korábbi speckó tudást, de ez minden területen így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgatós találkozó
- RAM topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flották
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest