Hirdetés
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Gyermekorvosnál simán küldik e-mail-ben, valami nucleus rendszerből, pdf formátumban én meg forwardolom a sulinak az e-Krétába feltöltve és/vagy ofőnek. Most jut eszembe, hogy a pdf formátumról én is tudok egyet, s mást és még bele sem néztem, hogy mitől speckó ez a pdf...
Nagyon hülye rendszer van: az egyik gyerekhez nekem van rendes szülői hozzáférésem, a másikhoz a páromnak.
-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekünk a 3. táppénzes napon ott kell lennie a táppénzes papírnak a cègnél. Ha egyedül laksz, ha kórházban vagy, akkor is. Fogalmam sincs, hogy ezt ki tudja megtenni, ha ilyen nehezített tényezők vannak.
Mondjuk nálunk senki nem él egyedül…Viszont mivel a kollègáknak nálam kell leadni a betegpapírt, ezért én lefotóztatom velük és küldik mailben. Ha egy hét után jönnek dolgozni, akkor hozzák az eredeti papírt, ha nem, akkor tènyleg el kell juttatniuk valahogy hozzám, mert nekem is egy hét után továbbítanom kell
#81092 Nolf: Ez egy köcsög. Ilyenekkel ne is állj szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- League of Legends
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest