- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem se jott vissza agusztus ota. Erdekes modon az elso alkalommal mikor pl pizza jon, neha egy nagyon pict erzem 1 masodpercig max es utanna semmit, mintha blokkolva lenne. Pizzeria mellett setaltunk el, es mindenki a csaladbol, uu meg aa erzed ezt az illatot, en meg semmit.
Par hete a 4 eves nem tudom mit csinalt a wc-ben, de a padlora erkezett a vegtermek es total semmit nem ereztem abbol sem, szoval ja.Amikor megszagolod a tejet, vagy felvagottat, hust hogy jo-e, vagy hogy eleg fuszeres-e az etel, ott se sokat tudok megallapitani.
Gyerekorvosnal voltunk hetfon, kerdezem a dokit, hogy ha agusztusban voltak covidosok a gyerekek akkor meddig varjunk az oltassal, es mondja , hogy semeddig, harom honapig tart a termeszetes vedettseg, es mar jonnek megint vissza vele.
Mondom biztos elertettem. Ma hivom oket, hogy a gyerek meg mindig beteg, akkor hozzam be egy covid tesztre, ha mondom, de 3 honapja voltak!
Jaja azert, mert egyre jonnek a gyerekek akik nyaron vagy nyar vegen voltak betegek .
B+ es nalunk nyar vegen mar 90%-ban a delta volt.... -
Tothgera30
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Mikor párom elkapta, ő "csak" szagokat nem érezte, ízérzékelése tompult.
Van egy 2011-es film, a Perfect Sense (Hétköznapi pár), ami kicsit ezt dolgozza fel. Szerintem egy esti mozit megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest