Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez mind szép, de azért vannak kockázatok akkor is.
az emberek nem elhanyagolható hányada long covid-os lesz, ami jónéhány kellemetlenséggel járhat.itt ül velem szemben az irodában egy 28 éves csaj. Januárban átesett a covid-on, akkor jött a brit variáns.
Azóta nem érez ízeket és szagokat, illetve saját elmondása szerint erőtlen, akármit csinál, este nem bír fennmaradni, egyszerűen kidől este 10-11-kor, és 8-10 órát kell aludnia, különben nincs magánál; előtte pedig nagy bulizós éjszakai bagoly volt. 28 éves. Mindenféle poszt-covid terápiákra jár, de egyelőre semmi. És senki nem tudja, mikor múlik ez el. Elmúlik-e egyáltalán?Képzeld el az életet ízek nélkül....
De van sok olyan ember, aki meg kurva fáradt, és nem bírja a fizikai terhelést utána, hiába volt előtte sportember.
Az ilyenek miatt mondják, hogy a kockázatokat kell mérlegelni... -
Vérboci
addikt
én pár hónapja egy reggelen arra ébredtem, hogy fájnak az ízületeim és menni is alig tudok. pár nap és diagnosztizált reumás lettem.
pedig nem volt semmilyen krónikus betegségem, tüdő- vagy szívelégtelenségem, cukrom rendben, vérképem tökéletes, nem vagyok (annyira) elhízott, bár nemsportolok, egészségesen étkezek, nem voltam beteg emberemlékezet óta.
szóval a múlt a jövő szempontjából nem ér, nem igazol semmit.
további jó egészséget kívánok
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest