Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Monor, Vecsés, Maglód , netán Csömör, Gödöllő.🥰
Sokkal élhetőbbek mint Bp, távol sincs .
Annyiért , amennyiért Pesten panelt vagy valami társasházi lakást kapsz, én meggondolnám ezeket a helyeket .Ha hazakoltoznenk és Bp-i munkahely lenne ezeket nézném. Mondjuk én nagy Szeged mániás vagyok , szóval lehet inkább az lenne számunkra befutó . De most a nagy melegek miatt ( és itt most a hőmérsékletre gondolok ) kétszer is meggondolnám . A magyar kormány propagandája meg csak olaj a tűzre , hogy ne .
Szóval nekünk egyelőre két opció az ami körvonalazódik : Edinburgh , vagy pedig mivel én jobb szeretek az unióban lenni : Németország , hesseni régió .
-
Cicero
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
+1, én is hasonló cipőben vagyok, nálam a barátnő budapesti, és nem nagyon mozdulna, amit meg is tudok érteni. élményért én sem sajnálom a pénzt kiadni.. a karantén alatt meg már az is élménynek számított, ha elsétáltunk a belvárosba egy cukrászdába.
a magatokra főzés menő. napi szinten csináljátok?
-
tbs
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
igazad van.
de remelem a gyujtogetes nem cihaban es elinflalodo mak-ban van... 
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de remelem a gyujtogetes nem cihaban es elinflalodo mak-ban van...