Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
Szia! nekem a lényeg, hogy simkártyás router legyen és antennás, arra gondoltam hogy kinti kültéri antennával fognám be a 3g esetleg ámen 4g jelet, majd roteren tovább küldve akár wifin, osztva a netet. egy kép ált össze bennem hogy estleg ezzel nem e lehetne szórakozni.
3g 4g 5g? Egy ilyen antennát raknék kintre
[link]
Nekem bőven elég a 3g, nem a sebesség a lényeg hanem a korlátlan net elérése 3gn legalább. Na meg stabil legyen. Ezzel az antennával kötném össze barkácsilag ezt a routert:
[link]
csak elmélkedek viszont, ezen a weboldalon mind a két dolog meg van.
Ha nagyon hardcore akarnék lenni, két Nedis ANOR5G10WT Kültéri 3G/4G/5G/GSM antennát
csatlakoztatnék a routerre amiben a sim van, kintról szedné be a jelet, házon belül meg lanon vagy wifin toldaná tovább a netet. "és még rímel is" a hordozhatóság is fontos, na meg elég messzire el láthat egy ilyen kombó. "csak elmélkedek, nem vettem még semmit. De készülök arra hogy később valami kelleni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs