Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Érdekesek ezek az autós hőmérők. Nem tudom, hogy milyen algoritmussal oldják meg, vagy hova rejtik a szentort, de az autók hőmérője általában akkor is viszonylag pontos, ha a tűző napon áll egy betonplacc közepén. Hiába vibrál körülötte a levegő, és lehet szalonnát sütni a motorháztetőn, a hőmérő stabilan hozza a hőmérsékletet, amit az időjárásapp is mutat (és amit utóbbi egy központi szerverről kap, amit hivatalos időjárásállomás informál). Tutira valami szoftveres kunszt. Amúgy az új órámban is van hőmérő, és az is korrigál, nem zavarja, hogy a kezem melegíti, vagy hogy tűző napon futok, a futás végén aimán ráteszi a geafikonra, hogy hogyan változott közben a hőmérséklet.
p
-
válasz
fokukac
üzenetére
Ja bocs, akkor megyek ügyeletre mert tuti fagyási sérüléseim vannak csak nem vettem észre
A lakástól egy saroknyira van egy óra-hőmérő ami szintén árnyékból kapja a jelet. az ma 38-t mutatott. Akkor most mindenki hülye, ugye?
Sorry hogy egyáltalán be mertem rakni a fotót -az amúgy pontos- kocsi hőmérőről, megígérem többé nem teszem
Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- darkFlash Shadow Pro
- Honor 200 pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest