Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Kérdés mi a normális. Nem magamnak lesz, hanem 60 éves kor fölött. Tehát az igények ennek megfelelők. Ezért fontos inkább a megbízhatóság, használhatóság, és nem az, hogy csinál-e 80 vagy 100 megapikszeles fotót, hogy előre van-e rajta az insta meg a fész, szóval na. Lehessen kezelni a telefonkönyvet, az üzeneteket, ne fagyjon le túl sokszor, legyen legalább 3-4 nap üzemideje, ha ki van kapcsolva rajta wifi és gps, és kb. ennyi. Ha emellett minimálisan lehet használni böngészésre, vagy csinál valamilyen fotót, az ok, de ezek nem alap szempontok.
Amúgy vicces, de annakidején végül mediapad m5 lite lett a választott, és lehet hogy én vagyok a hülye, de nekem egyelőre bejött. a memóriakezeléssel barátkozni kellett, hogy mit mikor miért zár be, de igazából azt is helyre lehet benne tenni, és minden másra meg teljesen megfelelő. Egyáltalán nem tűnik olcsó kínainak, nem is olcsó, de azért eddig minőséget adott. Ha a telefonjaik is hasonlók, akkor amúgy meg is értem, hogy tramplibá miért érezte úgy, hogy már lenyomják őt. Egyetlen borzasztó idegesítő dolgot találtam, hogy ha rápakolok képeket, akkor azt semmiképp nem lehet időrendi sorban nézegetni. Nagyjából időrendben adja, de mondjuk az első 5 képet 2, 3, 1, 5, 4 sorrendben adja be, függetlenül attól, hogy a fájlnév is emelkedő, és a dátum is értelemszerűen. De elkanyarodtam.
A Motorolákat nagyollom, alapból már az én 5" nexusom is nagy, de amúgy a többi része szimpatikus.
A Redmi 6-ot is néztem, kollégámnak is pont ilyen van, és negatívumot nem mondott róla.
Nade majd az illetékes megmondja.
Köszi azért az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco M8 5G - majd megveszed
- iPhone topik
- Fallout 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest