- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- 24 év után feltámad hamvaiból az Elecom különleges irodai egere
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Najah, de egy kezdő nyilván nem ugyanazokkal a gyakorlat(variáci)okkal (vay súlyokkal) kezd, mint amit te csinálsz. Mint ahogy én sem 3-5 km-eket futok egy alkalommal, mint az, aki most kezd futni. Egy rendes futóedzésem órás időtartam fölött kezdődik, jó esetben legalább másfél óra, amiben már tempó, vagy fokozó is lehet egy kevés, a heti egy hosszú futás meg minimum 2 óra. Ez már nyilván fogyaszt is (cserébe állandóan farkaséhes vagyok), viszont egy kezdő ezt egy alkalommal sem fogja bírni, nemhogy hetente 4-6x. Lehet persze variálni belesétálásokkal, lassabb tempóval, vagy akár pihenőkkel, ez kb ugyanaz, mint könnyített verzióban végezni a saját testsúlyos gyakorlatokat. Nincs ezzel semmi haj, mindenki így indul, csak eleinte ez nyilván nem hatékony. Aztán bizonyis szinten már igen: nézz meg egy maratonistát/ultrafutót, csont és bőr mind, olyan mennyiséget futnak, semmi nem marad meg rajtuk. De ehhez már nem elég 1-2 év, meg a heti 4-6 edzés sem.
Amúgy meg ha sikerül energiadeficitet elérni, akkor nyilván fogy a delikvens. Hogy ez futással jön össze, gyúrással, húzódzkodással, vagy egyszerűen nem eszik, az mindegy, csak az nem mindegy, hogy melyik mennyire hatékony, vagy egészséges.
Emvy: Ez a része nekem sosem tiszta, de mivel a testsúlycsökkentést csak járulékos célként tűztem ki, és elsősorban fittebb, egészségesebb szerettem volna lenni, annyira nem is foglalkoztam vele.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest