Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánik a memóriapiacon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Szoval milyen sort szeretnel, korulbelul? Mert ha azt mondod, hogy olyat, mint a Heineken, akkor azt kell venni. Bakot? Lagert? Pilzenit? Lambic-ot? Witbiert? Stoutot? Portert? Arpabort?
Na engem pont ez taszít. Az eltartott kisujjal sört ivó zara-fiúk, ahogy ezt is úgy megszakértik.
A sör basszameg, az sör. A bótba / kocsmába lehet kapni.
Ha a sör rendelésemnél visszakérdeznének a fentiek szerint, akkor valószínűleg keresnék egy jobb helyet
Nem nekem szól ez a hájp na. Öregvagyokénmárehhez.
-
BlacKSouL
addikt
Ha csak úgy valami sört kell inni akkor dreher vagy heineken, ha neha megkivanom a savankásabb ízt akkor stella. Régen bejött az amstel bock, azzal szerettem meg a barnákat, mostanában ilyen célra dreher bakot veszek. De nekem tavasszal ősszel van barna, nyáron max a budweiser krusovice erősségűeket iszom barnában, vagy világosabbakat. Ilyen volt még a bazant tmavé is, ha néha kijutok érte fülekre. A pilzenieket kevésbé favorizalom keserűségük miatt. Búzából megboldogult diákkoromban szűretlen ilzert ittam hektószám, később mikor eltűnt, akkor már annyira nem gyakran búzáztam mert nagyon fingatott.
A belgák közül pedig szeretem a tremenst, a bush blondot, de nagy kedvencem a gulden drak.
Illetve néha megkívánom a guinnest is.
Mindezt úgy hogy a környékbeli kocsmákban barna drehernél bonyolultabb sört kérni életveszély. Egy helyen volt egy időben barna leffe, akkoriban azt ittam, de már az sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest