Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asszem 200 körül volt a fényezés két elemre, kb. 200 az új lengőkar, valamennyi a lézeres futóműállítás mind a négy kerékre, meg a trailer költsége. Nekem annyit kellett csinálnom, hogy a végén aláírtam egy papírt, a Citroen minden mást elintezett. Én nem beszéltem a biztosítóval.
-
EQMontoya
veterán
Ez gondolom az, amit szamla alapjan kifizetnek, es ennek felet-harmadat ajanlanak?
Értelmes esetben fölémennek, mert nyilván jobban megéri nekik is kifizetni 300-at számla nélkül, mint 450+áfát.
Nálam nem volt ennyi eszük, bár az is benne van valószínűleg, hogy ha régi autója van a parasztnak, akkor szemetebbek, mert "úgyis kell neki minél hamarabb az autó, valószínűleg nem tudja meghitelezni a javítást, tehát elfogadja a kevesebbet is".Elég szar az egész rendszer amúgy, mert pl. a javítás idejére kiesett napokra nem kötelesek fizetni, még az adott napokra eső súlyadót/biztosítást/autópályamatricát sem, pedig ha ezt csengetniük kellene, meg napi valami fix pénzt az autóhiányra, akkor sokkal rugalmasabban kezelnék a dolgot.
Az meg azért valahol mégiscsak nonszensz, hogy két hétig nincs kocsim, aztán addig zsebből közlekedek, ahogy akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest