Új hozzászólás Aktív témák
-
Asszem 200 körül volt a fényezés két elemre, kb. 200 az új lengőkar, valamennyi a lézeres futóműállítás mind a négy kerékre, meg a trailer költsége. Nekem annyit kellett csinálnom, hogy a végén aláírtam egy papírt, a Citroen minden mást elintezett. Én nem beszéltem a biztosítóval.
-
EQMontoya
veterán
Ez gondolom az, amit szamla alapjan kifizetnek, es ennek felet-harmadat ajanlanak?
Értelmes esetben fölémennek, mert nyilván jobban megéri nekik is kifizetni 300-at számla nélkül, mint 450+áfát.
Nálam nem volt ennyi eszük, bár az is benne van valószínűleg, hogy ha régi autója van a parasztnak, akkor szemetebbek, mert "úgyis kell neki minél hamarabb az autó, valószínűleg nem tudja meghitelezni a javítást, tehát elfogadja a kevesebbet is".Elég szar az egész rendszer amúgy, mert pl. a javítás idejére kiesett napokra nem kötelesek fizetni, még az adott napokra eső súlyadót/biztosítást/autópályamatricát sem, pedig ha ezt csengetniük kellene, meg napi valami fix pénzt az autóhiányra, akkor sokkal rugalmasabban kezelnék a dolgot.
Az meg azért valahol mégiscsak nonszensz, hogy két hétig nincs kocsim, aztán addig zsebből közlekedek, ahogy akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VGA kibeszélő offtopik
- RAM topik
- Robogó, kismotor
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i3 10105F processzor
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest