Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ennek az a párja, hogy az orrfolyás éjjel sem áll meg, viszont remekül eldugít, és emiatt szájon át lélegzik a beteg. Kivéve amikor hanyatt, mert akkor folyamatosan nyeli.
De ha szájon át lélegzik, akkor reggelre centi vastag fehér nyálkrém szárad a szájára, amit a fürdőben 4 percen át próbál körömmel levakarni. Esetenként azt álmodja, hogy van egy kút amiből iszik mert kurvaszomjas, és kiszáradt a szája, de hiába szürcsöl a tenyeréből, a szája nem lesz nedves a víztől. És természetesen a tüdejében felgyűlő cucc is lefekvéskor megindul kifelé, az elalvás másodperceiben, vagy azt követő első 2 percben azonnali kilégzés végén jelentkező köhögőrohamot indítva. Ettől meg a vacsora gyanánt elfogyasztott tea dugdossa kifelé a periszkópot.De nem is erről akartam beszélni.
Két hete Pesten jártam, egy szombati születésnapozás után a vacsorát valahol a városban akartuk elkölteni. Én már hónapok óta próbálom rávenni a társaság magját valami javasolt helyre, de eddig mindig mellékvágányra mentünk. Na majd most. Megcéloztuk a Blue tomatot. "Menjél előre, te vagy itt ismerős" - a környéken se voltam 10 éve... Nyomom be az ajtót, megáll a kezem: "Tisztelt vendégeink, bankkártyát jelenleg nem áll módunkban elfogadni". Kinél van 4 emberre való KP? Senki? Viszlát. Túloldal jó lesz? OK. "Jóestét kívánok, mit parancsolnak? Hát még nem vagyok olyan helyzetben hogy parancsoljak, de ha lenne egy szabad asztal ahol elkölthetnénk vacsoránkat, elszürcsölnénk italunkat... Sajnos minden foglalt, esély nincs a közeljövőben.. Kösz, viszlát." Így lett a közeli Lecsó. Nem mondom, hogy teljesen lenyűgözött, mert pl. a hátszínt marha keményre készítették, de ízre amúgy kellemes volt, csak hát érezhető hogy lavírozik a szocreál és a kicsitmodern között, hogy ne kizárólag az NDK visszajáró nyugdíjasokat, hanem a fiatalabb generációt is vendégül lássa. És nem magyar vendégekre terveznek az látszott. Kiszolgálás megfelelő volt, egyedül az nem tetszett (a kemény marhán kívül), hogy valahonnan folyamatosan huzat jött. Viszont volt hely, és lehetett kártyával fizetni. Én meg elfelejtettem borravalót adni. Pedig nem direkt, mert akartam, de többiek legalább adtak. Majd legközelebb.
Legközelebb foglalunk asztalt(még ha 2 órával előtte döntjük is el, hogy hova megyünk), és rákérdezünk, hogy aznap fizethetünk-e kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- TP-LINK routerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ha szájon át lélegzik, akkor reggelre centi vastag fehér nyálkrém szárad a szájára, amit a fürdőben 4 percen át próbál körömmel levakarni. Esetenként azt álmodja, hogy van egy kút amiből iszik mert kurvaszomjas, és kiszáradt a szája, de hiába szürcsöl a tenyeréből, a szája nem lesz nedves a víztől. És természetesen a tüdejében felgyűlő cucc is lefekvéskor megindul kifelé, az elalvás másodperceiben, vagy azt követő első 2 percben azonnali kilégzés végén jelentkező köhögőrohamot indítva. Ettől meg a vacsora gyanánt elfogyasztott tea dugdossa kifelé a periszkópot.