- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Gondolom nem arra okitanak, hogy te is ilyet irj, szoval arra erdemes koncentralni, amit szeretnenek, hogy atmenjen. Hibat amugy mindig konnyu talalni, en ezen nem akadnek fent. Az, hogy igy kiraktad a forumra a kodreszletet az halalfejes hibanak szamit, ezzel vigyazni kene, rendes helyen ezert kirugas es per jar. Azt is figyelembe vennem, hogy ez milyen ajanlolevel, ha legkozelebb keresel munkat, ki venne fel valakit aki kipostolja a kodot, es irja a munkatarsakrol hogy hulyek. Mondjuk ez gondolom azert van, mert az elejen jarsz meg. Szoval szerintem arra a reszere figyelj, ami hasznos, ami meg nem jo arrol mutass nekik jo peldat, hatha veszik a lapot.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Yay. Atyaeg hogy nez ki, mintha valami junior programozo irta volna.
Es hogy irnak tesztet hozza? -
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem fogalmam sincs, miről van szó, de hát én csak egy közgizda vagyok, nem értek semmihez.
Szóval Leninnek igaza volt, tanulni, tanulni, tanulni...
Más téma: Hova mentek Lanzarotén? Mi 9-én megyünk, de szállás még nincs. Még nem tudom azt se, hogy melyik felén nézzek keleten, vagy délen? azt tudom, hogy az északi fele túl szeles.
Most lesz egy kis időm, nézek majd szállást és autót is. -
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Miért nem mész dolgozni egy értelmes céghez ahelyett, hogy ilyen hülyeségekkel kell foglalkoznod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest