Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Kicsit hosszúra nyúlna az utazás.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha tudjuk, hogy működik, és vannak érvényes papírjai, én akkor is bizalmatlan lennék, és minimum keresnék valakit, aki levisz autóval, és utána hazakísér. Ráadásul ugye nem tudjuk, milyen motor, de nem is mindegyikkel jó mulatság egy Szombathely-BP táv.
Szóval a legbiztonságosabb megoldás mindenképpen egy motorszállító trailer lenne, meg lehetőleg egy hozzáértő, aki segít a vásárlásban. Én így csinálnám, persze én annyit tudok a motorokról, hogy amikor 14 évesen nagy volt a hype, és minden haver erre pörgött, akkor én is megcsináltam az smkp-jogsit, aztán amikor éppen sikerült működésre bírni, akkor hajtottam a garázsban talált Babettát.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Energiaital topic
- Tesla topik
- 3D nyomtatás
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben, Bontatlan
- Eladó airpods 2 pro !
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest