Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Te is tudod, hogy a lényeget mindig az apróbetűs részben írják.
Amikor megláttam a 20 fokot, annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem a megcsillagozott lábjegyzetet keresni. Szóval lehet, hogy megemlítették, ezt már sosem tudjuk meg, hacsak nem vállalod magadra a kockázatot. De teljesen igazad van, lehet, hogy nem robbanna föl még 21 fokon sem. Amiket a pamutról olvastam, az is simán lehet, hogy "csak" mérgező, tehát fölöslegesen aggódtam a kosz és a mérges szomszédok miatt. 
Jajj nekem! Remélem azért bírtál szunyálni egy kicsit. Igazán nem akartam tönkretenni a pihenésedet! Szánom-bánom vétkemet

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Google Pixel topik
- Hardcore café
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Magisk
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amikor megláttam a 20 fokot, annyira meglepődtem, hogy elfelejtettem a megcsillagozott lábjegyzetet keresni. Szóval lehet, hogy megemlítették, ezt már sosem tudjuk meg, hacsak nem vállalod magadra a kockázatot. De teljesen igazad van, lehet, hogy nem robbanna föl még 21 fokon sem. Amiket a pamutról olvastam, az is simán lehet, hogy "csak"