Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Köszi, érdekel az is. Bár igazából nem annyira életbe vágó. Csak valószínűleg lecserélik a lízingelt VW Caravelle-t egy ilyenre, és érdekelt volna hogy milyen ez a kocsi konkrétan. Teszteket olvastam, meg videókat néztem, de azok csak felszínesek, felhasználó tudna hasznosabbat mondani.
Így elsőre magamat vesszőzöm, mert hiába Opel, és hiába Renault, valahogy mégis a képek alapján tetszik. Nem csak a külső, hanem úgy összességében. Persze nem a kinézet a fontos egy céges dolgozókat szállító mikrobuszban, de azért mégiscsak én járok vele leginkább, habár mindenki másnak is van jogsija, de az irodista lányok már csak ilyenek
Annak mondjuk örülök, hogy 700 kilóval könnyebb, és 50 lóval meg 120 Nm-el fickósabb az adatok alapján, remélem ez a valóságban is érződik majd, mert a közel 2,5 tonnás VW a 90 lovas motorral bizony eléggé nyugodt vezetést kíván.
Az egyetlen bajom az Opellel, hogy ahogy néztem, a középső sori utasoknak nincs lábtere, és az ablak keret alatt a puszta festett fém van, tehát aki télen odateszi a könyökét, az odafagy
Amúgy még nincs is lefixálva, de én várom hátha.(A mostani a klasszikus 'szolgálati' autó: sötétkék hosszított VW kisbusz hátul sötétített ablakokkal
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Wuthering Waves
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Villanyszerelés
- Samsung kuponkunyeráló
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Napelem
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Annak mondjuk örülök, hogy 700 kilóval könnyebb, és 50 lóval meg 120 Nm-el fickósabb az adatok alapján, remélem ez a valóságban is érződik majd, mert a közel 2,5 tonnás VW a 90 lovas motorral bizony eléggé nyugodt vezetést kíván.