Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
ne bánd. én 19-re lapot húztam és nem jött be
akartam tekerni egy szép nagy kört, de páty előtt kénytelen voltam visszafordulni, nem mertem többet kockáztatni. budaörsön így is olyan beöntést kaptam, mint már nagyon régen
de legalább rájöttem, hogy a drágaságom gyári gumijait cserélni kell, mert borzasztó gyngén teljesítenek vizes időben.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akartam tekerni egy szép nagy kört, de páty előtt kénytelen voltam visszafordulni, nem mertem többet kockáztatni. budaörsön így is olyan beöntést kaptam, mint már nagyon régen