- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
Jattra visszatérve... itthon ugyan ezt el tudják játtszani 200Ft-al, mindezt olyan kjelentéssel hogy "Osszák el kávéra" mivel ketten voltunk adott helyszínen, bár én kissé távolabb. Előzményhez hozzátartozik hogy a "zsebpénz" vissza lett utasítva, drága telefont becsúsztatta a zsebbe, elővette a tárcát, kotort (közben folyamatosan el lett utasítva), majd (igen agresszívan) erőszakkal a kolléga zsebébe dobta az aprót. Jót nevettünk, de végül is ennyibe nézte a munkánkat. Anyagi téren nem szoktam belefolyni ilyen dolgokba, de általában a kisnyugdíjasok, akiknek úgymond semmilyük nincs, igencsak hálásak. Míg tehetősebbek, pár éves prémium márkájú autóval utazó emberek eléggé lenézőek, legalábbis én ezt tapasztalom. Valószínű én sem fogom ezt már sokáig csinálni, legalábbis nem a Kárpát medencében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön a Marathon új pályája, a Cryo Archive – rejtvényekkel, hétvégi korlátozással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Horgász topik
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest