Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sixpak
üzenetére
akkor már le se írom, hogy a csütörtökön tartott karácsonyi vacsiról majdnem akkor értem haza, amikor normál esetben kelni szoktam, de egy laza 2 és fél órás késéssel azért beértem az irodába, na meg fél órával munkaidő vége előtt le is léptem
mondjuk nem sok értelme volt bemenni, de gépet nem hoztam haza és ha már én helyettesítem a főnököt akkor csak illett valahogy bevánszorognom
szóval nálunk kifejezetten laza az év vége a tavalyihoz képest is, amikor azért volt, hogy én is bent voltam párszor este tízig, ami nálunk aztán főleg nem jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mondjuk nem sok értelme volt bemenni, de gépet nem hoztam haza és ha már én helyettesítem a főnököt akkor csak illett valahogy bevánszorognom
szóval nálunk kifejezetten laza az év vége a tavalyihoz képest is, amikor azért volt, hogy én is bent voltam párszor este tízig, ami nálunk aztán főleg nem jellemző.